EKH keuring

De wet verplicht om hijsmiddelen te laten inspecteren, zodat er doorlopend veilig gewerkt kan worden. Wij kunnen dat voor je uitvoeren en doen dat volgens de EKH richtlijnen. Wij zijn een erkend EKH keurbedrijf. Als je keuringen laat uitvoeren door Inspection & Maintenance Services, kun je rekenen op dienstverlening van het hoogste niveau gecombineerde met scherpe tarieven.

Je hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging worden met de beste methodes onderzocht. Heb je een EKH keuring nodig? Maak dan direct een afspraak!

Waarom een EKH keurbedrijf inschakelen?

Wij kiezen voor het gebruik van de EKH richtlijnen bij het keuren van hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging. Dit doen we vanwege de strenge eisen die de EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) stelt.

Niet alleen is ons bedrijf EKH gecertificeerd, ook worden keuringen uitsluitend uitgevoerd door EKH gecertificeerde keurmeesters. Jaarlijks worden wij onderworpen aan een audit, waarbij wij aantonen dat we aan alle richtlijnen voldoen.

Door een EKH keurbedrijf in te schakelen weet je dat je kunt rekenen op keuringen waar je echt wat aan hebt. Dat is goed voor je bedrijfszekerheid en bovenal de veiligheid.

Wat wordt er gekeurd?

Volgens de EKH richtlijnen kunnen uiteenlopende hijs- en hefmiddelen gekeurd worden. De EKH maakt daarbij onderscheid tussen twee soorten activiteiten:

  • Hijsmiddelen boven de haak. Dit zijn bijvoorbeeld hijskranen en hijswerktuigen die aan een vaste plaats gebonden zijn.
  • Hijsmiddelen onder de haak. Hierbij doelt men op bijvoorbeeld kettingwerk, pallettrucks, sjorbanden en staalkabels.

Maak een afspraak

Afhankelijk van wat we moeten keuren doen we dat bij ons bedrijf of bij jou op locatie. Wil je een EKH keuring laten uitvoeren? Maak dan nu een afspraak. Bel tijdens openingstijden of stuur ons een bericht.

Advies over hef- en hijsmiddelen

Hulp nodig met het vinden van de juiste hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging producten of gereedschappen? Of heb je vragen over keuringen en onderhoud? Neem direct contact op met IMS. Stuur ons een bericht of bel tijdens openingstijden, we helpen je graag!

Telefoonnummer

085 0814828

Email

verkoop@i-mservices.com

Adres

Phileas Foggstraat 145
7825 AW Emmen
Nederland