Dienstverlening

Inspection & Maintenance Services (IMS) is jouw partner op het gebied van keuringen en onderhoud van hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en elektrische gereedschappen. Ook voor deskundig advies zijn wij jouw aanspreekpartner. Direct een afspraak maken? Neem dan nu contact op!

Onze diensten

  • EKH onder de haak
  • EKH boven de haak
  • Valbeveiliging
  • Draagbaarklimmateriaal
  • NEN-3140
  • Magazijnstelling
P1333070

Keuren hijs- en hefmiddelen en gereedschappen

Als het gaat om hijsen, heffen en werken op hoogte, moet veiligheid een absolute prioriteit zijn. Wij keuren hijs- en hefmiddelen, elektrische handgereedschappen valbeveiliging en draagbaar klimmateriaal. Voor hijs- en hefmiddelen gelden verplichte termijnen, waarbinnen het noodzakelijk is om een keuring te laten uitvoeren. Keuringen voeren wij, afhankelijk van de situatie en het type product, uit bij jou op locatie of bij ons bedrijf.

EKH keuring

IMS is een EKH gecertificeerd keuringsbedrijf. Onze inspecteurs keuren volgens de EKH voorschriften jouw hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging. EKH staat voor Erkende Keuringsbedrijven Hijs- & Hefmiddelen. Je profiteert van inspecties op het hoogste niveau, waarbij we in staat zijn om elk risico perfect in kaart te brengen.

Onze gediplomeerde medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen die EKH stelt aan keuringen. Zo kun je rekenen op maximale veiligheid en bedrijfszekerheid bij het gebruik van hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging.

P1322980
P1322847

NEN 3140 keuring

Voor het keuren van elektrische gereedschappen hanteren wij de NEN 3140 normering. Wij keuren je gereedschappen, zodat jij en jouw collega’s veilig aan de slag kunnen gaan. Daarnaast helpen keuringen om eventuele mankementen te detecteren, waardoor je vervelende storingen voor kunt zijn.

Certificaten online inzichtelijk

Al je certificaten kun je benaderen in onze eigen online portal. Vergeet ouderwets gedoe met papierwerk: wij slaan de documenten online op, zodat je altijd toegang hebt.

P1322966

Onderhoud

Het onderhoud van je hijs- en hefmiddelen en machines behoort tot ons takenpakket. Regelmatig onderhoud is goed voor de bedrijfszekerheid en veiligheid. 

 

Onze specialisten beschikken over veel expertise en ervaring, waardoor ze jou op een deskundige manier kunnen helpen.

Advies over hef- en hijsmiddelen

Hulp nodig met het vinden van de juiste hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging producten of gereedschappen? Of heb je vragen over keuringen en onderhoud? Neem direct contact op met IMS. Stuur ons een bericht of bel tijdens openingstijden, we helpen je graag!

Telefoonnummer

085 0814828

Email

verkoop@i-mservices.com

Adres

Phileas Foggstraat 145
7825 AW Emmen
Nederland