NEN 3140 keuring

Met een NEN 3140 keuring brengen wij eventuele problemen bij elektrisch gereedschap in kaart. Door op regelmatige basis deze keuringen uit te laten voeren, voldoe je aan de ARBO wet en voorkom je eventuele problemen. Onze gediplomeerde specialisten voeren graag de keuring voor je uit. Wij rekenen hiervoor scherpe tarieven. Maak direct een afspraak!

Waarom een NEN 3140 keuring voor elektrisch gereedschap?

Het is van groot belang dat elektrische installaties, gereedschappen en apparaten in orde zijn. Niet alleen voor de algehele bedrijfsvoering, maar bovenal voor de veiligheid van je medewerkers.

Met een NEN 3140 keuring beoordelen wij of een gereedschap of apparaat voldoet aan de NEN normen.

Laat je keuring uitvoeren door IMS

Inspection & Maintenance Services heeft gecertificeerde keurmeesters die NEN 3140 keuringen verzorgen voor scherpe tarieven. Bij een keuring wordt het gereedschap geïnspecteerd en gecontroleerd.

Gereedschappen krijgen na de keuring een keuringssticker, mits ze goedgekeurd zijn uiteraard. Certificaten zijn ook online inzichtelijk in onze portaal.

Maak een afspraak voor een NEN 3140 keuring

Heb je gereedschappen of apparaten die gekeurd moeten worden? Dan is het verstandig om direct een afspraak te maken. Zo bent u verzekerd van correct en veilig werkende apparatuur.

 

Keuringen kunnen wij uitvoeren bij ons bedrijf. In overleg voeren wij ook NEN 3140 keuringen bij jou op locatie uit. Neem nu contact op!

Maak een afspraak

Heb je gereedschappen of apparaten die gekeurd moeten worden? Dan is het verstandig om direct een afspraak te maken. Zo ben je verzekerd van correct en veilig werkende apparatuur.

Keuringen kunnen wij uitvoeren bij ons bedrijf. In overleg voeren wij ook NEN 3140 keuringen op locatie uit. Neem nu contact op!

Advies over hef- en hijsmiddelen

Hulp nodig met het vinden van de juiste hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging producten of gereedschappen? Of heb je vragen over keuringen en onderhoud? Neem direct contact op met IMS. Stuur ons een bericht of bel tijdens openingstijden, we helpen je graag!

Telefoonnummer

085 0814828

Email

verkoop@i-mservices.com

Adres

Phileas Foggstraat 145
7825 AW Emmen
Nederland