IMS: Inspection & Maintenance Services

Inspection & Maintenance Services, kortweg IMS, bestaat sinds 2013. Wij zijn een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en keuren van hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en elektrische gereedschappen. 

IMS: Inspection & Maintenance Services

IMS staat voor vriendelijke en hoogwaardige service, gecombineerd met nette prijzen. Wij gaan voor de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, zowel met onze producten als diensten. Niet voor niets zijn wij al snel uitgegroeid tot een begrip in ons vakgebied binnen de regio Emmen. Maar ook tot ver daarbuiten worden we inmiddels gevonden.

IMS team

Keuringen en onderhoud

We werken bij IMS met goed geschoold en gecertificeerd personeel. Onze specialisten kunnen je hijs- en hefmiddelen (boven en onder de haak) en valbeveiliging keuren volgens de normen van de EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Daarnaast keuren we elektrisch handgereedschap volgens de NEN 3140 richtlijnen.

Naast keuringen voeren we onderhoud uit aan hijs- en hefmiddelen. We zorgen ervoor dat machines en apparatuur blijven functioneren zoals het hoort, wat uiteraard belangrijk is voor de veiligheid en bedrijfsvoering.

Leveringen van hoogwaardige producten

Tot slot behoort het leveren van hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en elektrisch gereedschap tot onze kerntaken. We zijn dealer van diverse topmerken, waaronder Pewag, Gunnebo, Rud, KRatos, Tractel, Zarges, Delta, Superlift en Edge.

Meer weten over Inspection & Maintenance Services? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Advies over hef- en hijsmiddelen

Hulp nodig met het vinden van de juiste hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging producten of gereedschappen? Of heb je vragen over keuringen en onderhoud? Neem direct contact op met IMS. Stuur ons een bericht of bel tijdens openingstijden, we helpen je graag!

Telefoonnummer

085 0814828

Email

verkoop@i-mservices.com

Adres

Phileas Foggstraat 145
7825 AW Emmen
Nederland