IMS: Inspection & Maintenance Services

Inspection & Maintenance Services, kortweg IMS, bestaat sinds 2013. Wij zijn een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en keuren van hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en elektrische gereedschappen. 

IMS: Inspection & Maintenance Services

IMS staat voor vriendelijke en hoogwaardige service, gecombineerd met nette prijzen. Wij gaan voor de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, zowel met onze producten als diensten. Niet voor niets zijn wij al snel uitgegroeid tot een begrip in ons vakgebied binnen de regio Emmen. Maar ook tot ver daarbuiten worden we inmiddels gevonden.

IMS team

Keuringen en onderhoud

We werken bij IMS met goed geschoold en gecertificeerd personeel. Onze specialisten kunnen je hijs- en hefmiddelen (boven en onder de haak) en valbeveiliging keuren volgens de normen van de EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Daarnaast keuren we elektrisch handgereedschap volgens de NEN 3140 richtlijnen.

Naast keuringen voeren we onderhoud uit aan hijs- en hefmiddelen. We zorgen ervoor dat machines en apparatuur blijven functioneren zoals het hoort, wat uiteraard belangrijk is voor de veiligheid en bedrijfsvoering.

Duurzaamheid bij IMS

Bij IMS staan we niet alleen voor kwaliteit en veiligheid, maar ook voor duurzaamheid. Medio volgend jaar verhuizen we naar een bijna energieneutraal pand, waarmee we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen. Dit pand is voorzien van de nieuwste technologie├źn om energie te besparen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Daarnaast omarmen we elektrisch rijden en zetten we ons actief in voor afvalscheiding en recycling. Deze stappen helpen ons om milieuvriendelijker te werken en dragen bij aan een groenere toekomst. Samen maken we een positieve impact op het milieu.

duurzaamheid

Leveringen van hoogwaardige producten

Tot slot behoort het leveren van hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging en elektrisch gereedschap tot onze kerntaken. We zijn dealer van diverse topmerken, waaronder Pewag, Gunnebo, Rud, KRatos, Tractel, Zarges, Delta, Superlift en Edge.

Meer weten over Inspection & Maintenance Services? Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Advies over hef- en hijsmiddelen

Hulp nodig met het vinden van de juiste hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging producten of gereedschappen? Of heb je vragen over keuringen en onderhoud? Neem direct contact op met IMS. Stuur ons een bericht of bel tijdens openingstijden, we helpen je graag!

Telefoonnummer

085 0814828

Email

verkoop@i-mservices.com

Adres

Phileas Foggstraat 145
7825 AW Emmen
Nederland